Seminaarit

 

Videostreamauksen peruspaketti sopii seminaareihin joissa esiintyy kerrallaan yksi puhuja ja esityksessä käytetään powerpointtia.

 

Powerpointit ja puhuja on mahdollista leikata kuvaan yhtä aikaa tai näyttää vain jomman kumman kuvaa. Ohjaaja leikkaa lähetykseen aina tilanteeseen sopivimman kuvan.

 

Äänen tallennukseen voimme käyttää omaa langatonta mikrofonia. Ääni voidaan tallentaa myös äänentoiston äänimikseristä jos tapahtumassa on käytössä äänentoistoa varten oma mikseri ja äänimiksaaja.

 

Yhden kameran stream

 

Yhdellä kameralla toteutettu stream on edullisin tapa streamata pienimuoitinen konferenssi. Ääni on mahdollista tallentaa kahdella mikrofonilla tai ääni voidaan ottaa suoraan tapahtumapaikan äänimikseristä.

 

www.videostreamtampere.fi

 

Kuvamiksattu stream

 

Kuvamiksattu stream mahdollistaa 1-4 kameran kuvan ja tietokoneen kuvan leikkaamisen videostreamiin. Ääni voidaan tallentaa tapahtumapaikan äänimikseristä tai käyttää erillisiä mikrofoneja.

Alla oleva tapahtuma on kuvattu yhdellä kameralla. Powerpoint -kuvasignaali on otettu esitystietokoneesta ja ääni tilan omasta äänentoiston mikseristä.

 

 

Yksilölliset grafiikat seminaarivideoon

 

Haluatko yksilöidä videosi tapahtuman tai organisaatiosi logolla. Voimme toteuttaa videon alkutekstin sekä esimerkiksi puhujien nimigrafiikat yksilöllisillä grafiikoilla.